75 eengezinswoningen in project Dalveen

In de wijk De Venen staan 75 eengezinswoningen die we willen gaan opknappen en verduurzamen. We willen onderhoud uitvoeren aan de binnen- en buitenkant van de woningen. En we maken ze gasloos. Hierdoor zijn de woningen straks comfortabel,energiezuinig en klaar voor de toekomst


Woning- en wensenonderzoek

Onze opzichter en bewonersbegeleider gingen in het voorjaar van 2023 op huisbezoek bij de bewoners van de 75 eengezinswoningen. De opzichter keek naar de technische staat van de woningen. Dit betekent de kwaliteit van de installaties, de badkamer, de keuken en het toilet. De bewonersbegeleider stelde vragen over de woningen en de verbeteringen die nodig zijn. De uitkomsten geven een goed beeld van wat bewoners belangrijk vinden. De resultaten van het onderzoek nemen we mee in het plan dat we maken.


Samen met bewoners

Het uitvoeren van de werkzaamheden is een ingrijpende gebeurtenis voor bewoners. Daarom richten we een bewonerscommissie op. We betrekken de bewonerscommissie bij het maken van een plan.


Planning

Eerste kwartaal 2023

Woning- en wensenonderzoek

Tweede kwartaal 2023

Oprichten bewonerscommissie en selecteren aannemer

Derde kwartaal 2023

Aannemer maakt kennis met bewonerscommissie

Derde en vierde kwartaal 2023

Plan maken

De planning kan altijd veranderen. Via (nieuws)brieven houden we de bewoners op de hoogte van de ontwikkelingen.


Meer informatie

Bewoners informeren we regelmatig via (nieuws)brieven over de werkzaamheden. Huurt u een woning van ons in het project Dalveen en wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over onze plannen? Neem dan contact met ons op.

Dit project is onderdeel van de vernieuwing van De Venen. Meer informatie over de gebiedsontwikkeling leest u hier.

Contact

Iedere dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.00 uur houden onze bewonersbegeleiders spreekuur aan de Hoogveen 188. Wilt u langs komen? Maak dan een afspraak met Irma Hartog of Marleen Nauta. Zij zijn bereikbaar via 070 412 82 82. Of stuur een e-mail naar devenen@hofwonen.nl


Woningen in het project Dalveen

Randveen 4 t/m 22
Rietveen 2 t/m 20
Mosveen 2 t/m 20
Dalveen 2 t/m 20
Hoogveen 2 t/m 30
Hoogveen 168 t/m 206


Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4