Renovatie en onderhoud

We zetten ons in voor goed onderhouden woningen. Hieronder een greep uit onze renovatie- en onderhoudsprojecten.

Moerwijk-West

De 753 woningen uit de jaren 50 in Moerwijk-West willen we gaan opknappen en verbeteren. We maken ze veiliger, energiezuiniger en comfortabeler.

Meer over dit project

De Oorden fase 1

In de wijk De Oorden voeren wij onderhoud uit aan 264 van onze woningen. We gaan de binnen- en buitenkant van de woningen en woongebouwen verbeteren. En maken ze gasloos.

Meer over dit project

De Lannoy Toren

In de wijk Morgenstond staat het woongebouw De Lannoy Toren. Het woongebouw bestaat uit 128 woningen. We knappen het woongebouw en de woningen op. Ook voeren we een groot aantal werkzaamheden uit om de woningen en het woongebouw te verduurzamen.

Meer over dit project

Dalveen

In de wijk De Venen staan 75 eengezinswoningen. We willen de woningen opknappen en verduurzamen. De woningen zijn straks comfortabel, energiezuinig en klaar voor de toekomst. Het project Dalveen is onderdeel van de gebiedsontwikkeling De Venen.

Meer over dit project

Aaltje Noordewierstraat

In de wijk Waldeck staan 64 portiekwoningen die we willen gaan opknappen en verduurzamen. We willen onderhoud en verbeteringen uitvoeren aan de binnen- en buitenkant van de woningen.

Meer over dit project

Sociaal Statuut Den Haag

De Woningwet verplicht woningcorporaties om een reglement op te stellen over het slopen van én ingrijpend renoveren van haar woningen. Dit reglement is het Sociaal Statuut. In het Sociaal Statuut zijn afspraken vastgelegd voor Haagse huurders die moeten verhuizen vanwege sloop of renovatie van hun woning.

Lees meer over het Sociaal Statuut 2023 – 2027